Klinikë dentare Dental One

Kujdesuni sa më mirë për buzëqeshjen tuaj.

Na Kontaktoni

Shërbimet tona

TRAJTIMI I FËMIJËVE

Pervec diagnozave te zakonshme ne gojen e femijeve, ne kete klinike trajtohen edhe silantet.

ZBARDHIMI I DHËMBËVE

Qe te ndjeheni te kendshem ne cdo ambient qe ju rrethon, duhet qe buzeqeshja juaj te jete sa me shkelqyese dhe sa me rrezatuese!

PASTRIMI I GURËZAVE

Pastrim te cipave, pllakezave si dhe shkelqim dhe llustrim te dhembeve tuaj (duhet bere ne cdo 6 muaj).

TERAPIA

Mbushje me kompozit, mbushje me amalgam (mbushje me metal) te te gjitha gradave te demtimit dhe mbushje me inlay – onlay – faset (porcelan).

FASETAT

Buzeqeshja e dhembeve tuaj thote gjerat me te kendshme. Ata shkelqejne fytyren tuaj, duke reflektuar rini, dhe duke ju dhene konfidence edhe me te tjeret.

KIRURGJIA

Extraxione (heqje te dhembeve), vendosje implantesh dhe mikro operacione.

IMPLANTET

Implantet dentare jane dhembe artificiale, te cilet duken natyrale dhe ju ndiheni te sigurte.

ORTOPEDIA – VENDOSJA E DHËMBËVE

Proteza totale me rezine, proteza totale, proteza parciale. Dhembe TEK(korone) dhe URA(kur mungojne 2 ose me shume dhembe).

Pse Dental One?

Sepse në kliniken tonë ju do të gjeni një shërbim, ku gjithë ekipi i Dental One është i përkushtuar, për t’i dhënë zgjidhje problemit tuaj.

Ju vetë do të bindeni për këtë, sepse këtu çdo shërbim është cilesor dhe transparent. Këtë jua mundëson stafi i klinikës, me mjekët e kualifikuar Aparatura bashkëkohore të standarteve europiane, si edhe përdorimi i materialeve të çertifikuara, që disponon kjo klinike, të cilat mundësojnë trajtimin pa dhimbje në gojën tuaj. Kamera intraorale dhe grafia X – Ray, bën të mundur, që çdo punë kryhet dhe të kontrollohet PARA – PAS, në mënyrë që trajtimi i dhëmbëve tuaj të jetë i suksesshëm. Ju mund të shikoni rezultatin e punës, PARA – PAS.

Pjesë përbërëse e këtij shërbimi optimal, është edhe STERILIZIMI ABSOLUT i veglave dhe ambjenteve të punës, i cili kryhet me aparaturat e fjalës së fundit të teknologjisë bashkëkohore. Ju na drejtoheni ne për të patur një buzeqeshje të bukur dhe natyrale, dhe ne jua garantojmë këtë, me mjekë të kualifikuar, në një atmosferë të kënaqshme, dhe pa ankth, edhe pse bëhet fjalë për një trajtim stomatologjik dhe estetik. Shëndeti dhe buzeqeshja juaj janë gjërat më të rëndësishme për ne.Na Kontaktoni

Rezervoni vizitë tek ne

Na kontaktoni

Adresa

Rr. "Azem Galica", Laprakë, Tiranë

Na dërgoni email

info@dental-one.al